Ladbrokes Bingo Recension

Ladbrokes är ett mycket stort och populärt spelföretag som länga erbjudit spel på odds och casino. Nu har Ladbrokes äntligen lanserat sin svenska bingosida med full svensk support och svenska chattvärdar. Skynda dig att öppna ett konto och få 100 kronor i välkomstbonus! Själva bingospelet är helt på svenska med chatvärdar som håller igång en trevlig chat hela dagen. Du kan vinna extra pengar i de dagliga chatspelen som chatmoderatorerna håller regelbundet, du kan också vinna upp till 100kr i quizzen varje tisdag förmiddag och torsdag eftermiddag. Ingen nerladdning behövs för att kunna spela bingo på ladbrokes.

spela bingo för 100 SEK så får du 100 SEK gratis tillbaka att spela bingo för.

Omsättningskrav

Dina gratis 100kr kan endast användas till att köpa bingobrickor och kan inte tas ut förrän de har blivit omsatta 4 gånger motsvarande 400 kr. Detta omsättningskrav är mycket generös men det kan bero på att bonusen är så pass liten. Du kan inte spela på minigames med bonuspengarna.

Bingospel

Varje vecka spelas ungefär 500 spel på Ladbrokesbingo.com. Pris på bingobrickor varierar mellan 1 krona och 10 kronor beroende på vilket spel du spelare. Se alla spel listade under Schema för pris per bricka och exakt tidpunkt för varje spel.

Insättnings och uttags möjligheter

Visa, Mastercard, Paypal, Wirecard, NETeller, Moneybookers, Banköverföring, Click2Pay m.fl.

Kundservice

Ladbrokes erbjuder kundservice på email och telefon dygnet runt.
Gratisnummer: 020-78 79 00 mellan 10- 18 varje dag
Email: kundtjanst@ladbrokes.com

Gå till Ladbrokes Bingo