Bingobonusar

Bingobonusar

Vad är egentilgen en bingobonus? Du som spelare kanske har sett att flera av våra rekommenderade bingosajter här på bingonyheter.com erbjuder dig en gratis bingobonus att prova bingorummet på. Detta för att låta dig prova på rummet innan du bestämmer dig för att detta är ditt nya favoritrum.

Bingo Bonusar – Förklaring

Ursprungligen skapat som ett incentiv för att få nya bingospelare att skapa ett konto och göra bingorummet större så har det nästan blivigt en regel för alla bingo operatörer att ha en gratis bingo bonus för att ge spelare en chans att prova på online bingo. Dessa gratisbonusar har dock krav på sig. För att förhindra att spelare ska missbrukar bingorummets bingobonusar finns det spelkrav för att förhindra spelare att få bingobonusen utbetald innan de provat på bingorummet. Vi utvecklar ämnet bingo bonus krav längre ner.

Insättnings Bonusar

Förutom de gratisbonusar du får för att skapa ett konto får du även insättnings bonusar så som på Betsson Bingo eller Caliber Bingo. Just nu erbjuder t.ex. Betsson Bingo en bingo bonus där du som spelare får hela 500 kr om du gör en insättnings av 500 kr. Detta betyder att du börjar spela med 1000 kr i bingorummet. Naturligtvist gäller här även ett spelkrav innan du kan dra ut bingo bonusen även här för att förhindra bonusmissbrukare.

Bingo Bonus Krav

Som nämnt tidigare har alla bingorum så kallade spelkrav på de gratis bingo signup bonusarna samt insättnings bonusarna. Om bingorummen inte haft dessa krav hade de inte kunnat erbjuda varken insättnings eller signup bonusar. Detta kanske låter som ett trick för att få dig som spelare att spela mer, men sanningen är att detta endast finns för att skydda bingorummen och kraven är oftast väldigt små. Tar du t.ex Min Bingo måste du omsätta bonusen minst 10 gånger innan du kan göra en utbetalning. För gratis bonusen måste du även ha gjort en insättning på minst 100 kr innan du kan begära en utbetalning. Helt ok spelkrav på ett väldigt bra bingorum som alla spelare kan klara av, och lyckas du vinna stort blir det så mycket roligare i slutendan.

Andra bingo bonus krav

Alla bingorum har inte krav på omsättning av insättning + bonus innan du kan få en utbetalning. Tar du t.ex. Maria Bingo så har de inga omsättnings krav alls. Vad de däremot har är en sticky bingo bonus, detta betyder att du kan spela med bonusen för att vinna pengar, men du kan aldrig begära en utbetalning på bonusen. Allt du har vunnit över bonusen är givetvis din att behålla, men alla bonusar på Maria Bingo dras automatiskt av ifrån summan i ditt konto vid en utbetalning.