Bingorecensioner


1. Betsson Bingo

Betsson är en av de största aktörerna på den svenska marknaden. Här garanteras du mycket stor variation av bingospel. Betsson erbjuder just nu en mycket generös startbonus. De dubblar din första insättning upp till 300 kr! Sätter du in 100 kr eller mera så får du välja en av flera tusen dvd filmer från www.diskshop.se. Betsson Bingo är ett av de allra senaste tillskottet av bingohallar på nätet (april 2007) och det sparar verkligen inte på krutet. De erbjuder massor av extra jackpottar och fina priser utöver det vanliga bingopriset. Betsson har också två mycket populära chattvärdinnor.
Läs hela recensionen

2. MamaMia Bingo

MamaMia Bingo lanserades i Maj 2008 och är därmed en av de nyaste bingosajterna på interent. Sidan har snabbt blivit extremt populär i hela skandinavien främst för att TV-stjärnan Arne Weise agerar bingovärd i chatten på torsdagar mellan 18-20. Du behöver inte ladda ner något för att spela utan du spelar direkt på sidan. Alla som registrerar sig på MamaMia Bingo en riktigt bra gratisbonus på inte mindre än 50kr att spela för utan att sätta in egna pengar! Detta är utan tvekan en mycket generös gratisbonus så missa inte chansen.
Läs hela recensionen

3. Unibet Bingo

Efter att först bara ha erbjudit odds, poker och kasino så öppnade Unibet nyligen sin egen bingohall på internet. Unibet är just nu Sveriges största spelsajt så det är med glädje vi konstaterar att man nu även kan spela bingo hos dem. Unibet startade sin verksamhet redan 1997 och har nu över 2,7 miljoner kunder i över 100 länder så du behöver aldrig känna dig ensam som spelare hos Unibet eller Unibet Bingo. Bingosidan hos Unibet är som precis som resten av sajten, dvs enkel, snygg och lättnavigerad.
Läs hela recensionen

4. Maria Bingo

Recension om MariaMaria Bingo är en otroligt populär bingosajt och har snabbt blivit hem för många svenska bingospelare. Maria Bingo startade 2006 och här finner du allt du kan önska dig som bingospelare. Till skilnad från Svenska Spel som har en återbetalning på 35% – 50% så har MariaBingo ca 90% i återbetalade vinster! Just nu får alla nya spelare som registrerar sig på Maria Bingo 50kr gratis att spela för. Maria Bingo erbjuder spel som passar alla, de erbjuder chatt på en rad olika språk hela dagarna och support på svenska.
Läs hela recensionen

5. Ladbrokes Bingo

Ladbrokes är ett av världens största och mest respekterade spelföretag. Nu har Ladbrokes äntligen lanserat sin svenska bingosida med full svensk support och svenska chattvärdar. Skynda dig att öppna ett konto och få 100 kronor i välkomstbonus! Själva bingospelet är helt på svenska med chatvärdar som håller igång en trevlig chat hela dagen. Du kan vinna extra pengar i de dagliga chatspelen som chatmoderatorerna håller regelbundet, du kan också vinna upp till 100kr i quizzen varje tisdag förmiddag och torsdag eftermiddag.
Läs hela recensionen

6. BestBingo

Best BingoBestBingo har med sina sina unika kampanjer och populära bingoklient snabbt blivit en succé. Just nu ger de alla nya kunder som registrerar sig 30kr i gratis bonus. Dessutom välkomnas alla nya spelare med 100 % insättningsbonus ända upp till 1250kr. BestBingo använder mjukvara från St Minver och tillhör därmed samma nätverk som Caliberbingo. Du behöver inte ladda ner någon mjukvara för att spela på BestBingo utan kan spela direkt i webbläsaren, vilket alltid är ett stort plus.
Läs hela recensionen

7. Caliber Bingo

Caliber Bingo är en snabbt växande bingosajt på svenska. De har alltid mängder med bra bonuserbjudanden och erbjuder just nu även en gratisbonus på 30kr till alla nya spelare. Caliber Bingo är en svensk bingosajt och alla spel sker med svenska kronor. Även supporten är helt på svenska vilket alltid är ett stort plus. Du spelar direkt på Caliber Bingos websajte vilket innebär att du slipper ladda ner och installera någon programvara för att kunna spela. Caliber Bingo ägs av Caliber Media och de använder sig av mjukvara från St Minver.
Läs hela recensionen

8. Bertil Bingo

Rolig bingosajt fylld med massor av extra vinster. Du kan vinna både resor eller pengar. Första gången du sätter in pengar på Bertil Bingo får du 100 kr i bingo bonus! Bertil Bingo startade september 2006 och har snabbt blivit ett mycket populärt bingorum online. Bertil Bingo är en fräsch bingohall med roliga spel och spännande priser. De har också riktigt bra kampanjer till och från. Just nu får du 100 kr för varje ny vän som börjar spela på Bertil Bingo.
Läs hela recensionen