MamaMia Bingo Recension

MamaMia Bingo lanserades i Maj 2008 och är därmed en av de nyaste bingosajterna på internet. Sidan har snabbt blivit extremt populär i hela skandinavien främst för att TV-stjärnan Arne Weise agerar bingovärd i chatten på torsdagar mellan 18-20. Du behöver inte ladda ner något för att spela utan du spelar direkt på sidan. Alla som registrerar sig på MamaMia Bingo en riktigt bra gratisbonus på inte mindre än 50kr att spela för utan att sätta in egna pengar! Detta är utan tvekan en mycket generös gratisbonus så missa inte chansen att testa denna nya bingohall.


Registrera ett konto, klicka här

MamaMia bonuserbjudanden

Förutom gratisbonusen på 50 kronor så ger MamaMia Bingo alla nya spelare en bonus på 100% upp till 800 kronor på första insättningen. Bonusen sätts in automatiskt på ditt spelkonto efter att du omsatt din insättning en gång. Och inte nog med det, just nu får du dessutom två presenter. En prenumeration på Allers. Tidningen kommer automatiskt hem till din brevlåda. Det ända du behöver tänka på är att kontrollera dina adressuppgifter som du registrerat. En kryssning med Birger Jarl. Boka din kryssning genom att ringa Ånedinlinjens bokningstelefon 08-456 22 00 och uppge bokningskod MamaMia Bingo. Bokningen är öppen på vardagar kl.09.00-17.00, lördagar kl.12.00-15.00 och söndagar kl.13.00-15.00. Observera att specialerbjudandet endast kan bokas via telefon!

Omsättningskrav

Alla bonuspengar som utfärdas måste omsättas minst 5 gånger innan uttag kan göras. Detta är ett mycket generöst omsättningskrav, då detta vanligtvis ligger på omkring 10 gånger.

Bingospel på MamaMia Bingo

På MamaMia Bingo kan du spela alla de vanligaste bingospelen som till exempel variantbingo och mönsterbingo. Det finns dessutom en hel del specialspel såsom Guldtian eller Midnattstian med extra jackpots. Missa inte heller de trevliga chattmoderatorerna som underhåller er spelare. Priset för en bricka är 10 kronor och uppåt.

Community och Chat

Missa inte MamaMias egna Community som är helt unikt för en bingosajt. Här kan du lägga till dina vänner, uppdatera din profil, skriva i varandras gästböcker och dela med dig av dina godaste recept och mycket mycket mer! Nya uppdateringar är på väg så som fotoalbum, blogg och mycket mycket mer! Hos MamaMia behöver du alltså inte bara spela bingo för att umgås!

MamaMia Bingo satsar hårt på att alla spelare ska trivas i bingorummet och man har arrangerat så att ingen mindre än Arne Weise är bingovärd i chatten på torsdagar mellan 18-20. När Arne Weise inte håller i chatten, händer det alltid något annat roligt, och du kan hitta chattmoderatorer inne alla vardagar mellan kl. 09:00-23:00 och på helger från kl. 12:00-21:00. De arrangerar chattspel, tävlingar, och håller humöret uppe i chatten. Chattvärdarna Monica, Pelle, Gustaf och Jakob hjälper dig även med att besvara dina frågor i chatten om du så behöver, vilket man måste säga är ett stort plus. Du sparar tid, och behöver inte skicka in ett mail även om den möjligheten också finns!

Insättnings och uttags möjligheter

Visa, Mastercard, Maestro, Banköverföring, Neteller

Kundservice

Telefon: 020-26 26 24
Telefonslussen är öppen vardagar mellan kl 13:00-16:00
Epost: support@mamamiabingo.com

Gå till MamaMia Bingo