Gratis Bingo


Gratis bingobonusar erbjuds av många bingosajter online. Detta är för att du på ett smidigt sätt skall kunna provspela och se om du tycker om bingosajten utan att behöva göra en insättning. Ett bra sätt att test bingo på internet.

Maria Bingo 50kr Gratis
Maria Bingo är en otroligt populär bingosajt och har snabbt blivit hem för många svenska bingospelare. Just nu får alla nya spelare som registrerar sig på Maria Bingo 50kr gratis att spela för.

MamaMia Bingo 50kr Gratis
MamaMia Bingo lanserades Maj 2008 och är därmed en av nätets nyaste bingosajter. Alla som registrerar sig på MamaMia Bingo en fantastisk gratisbonus på inte mindre än 50kr att spela för utan att sätta in egna pengar!

Bertil Bingo 80kr Gratis
Bertil Bingo är en rolig och populär bingosajt fylld med massor av extra vinster. Du kan vinna både pengar och resor. Just nu får alla nya spelare som registrerar sig på Bertil Bingo 80kr gratis att spela för.

Caliber Bingo 30kr Gratis
Caliber Bingo är en snabbt växande bingosite på svenska. De har alltid mängder med bra bonuserbjudanden och erbjuder just nu även en gratisbonus på 30kr till alla nya spelare.

BestBingo 30kr Gratis
BestBingo har med sina sina unika kampanjer och populära bingoklient snabbt blivit en succé. Just nu ger de alla nya kunder som registrerar sig 30kr i gratis bonus.

Letar du efter fler gratisbonusar? Klicka här för att få en gratis casino bonus.