Caliber Bingo Recension

Caliber Bingo är en snabbt växande bingosajt på svenska. De har alltid mängder med bra bonuserbjudanden och erbjuder just nu även en gratisbonus på 30kr till alla nya spelare. Caliber Bingo är en svensk bingosajt och alla spel sker med svenska kronor. Även supporten är helt på svenska vilket alltid är ett stort plus. Du spelar direkt på Caliber Bingos websajte vilket innebär att du slipper ladda ner och installera någon programvara för att kunna spela. Caliber Bingo ägs av Caliber Media och de använder sig av mjukvara från St Minver vilka är världens största nätverksoperatör inom egaming.

Registrera ett konto, klicka här

Caliber Bingo bonuserbjudanden

Caliber Bingo har en välkomstbonus på 100% upp till 1250kr. Bonusen sätts in på ditt konto direkt efter att du gjort första insättningen. Sätter du till exempel in 1250 kronor så får du 1250 kronor gratis vilket gör du har 2500 kronor bingo bonus att spela bingo för. Bonuspengarna kan inte tas ut, utan endast eventuella vinster på bonusen och insättningen.

Omsättningskrav

Alla bonuspengar som utfärdas måste omsättas minst 10 gånger innan vinstpengar som vunnits med hjälp av bonuspengar kan tas ut. Utöver detta måste en spelare ha satt in minst 100 SEK på sitt spelkonto innan ett uttag från spelkontot kan göras.

Bingospel på Caliber Bingo

På Caliber Bingo spelas skandinavisk bingo med 75 nummer. Det är det bingospel som traditionellt har spelats i Sverige, Norge, Danmark. Det finns två olika typer av skandinavisk bingo- klassisk bingo och variant bingo. Klassisk bingo spelas tills dess att en spelare vinner vågrätt, lodrätt eller diagonalt. Om flera spelare skulle vinna så delas vinsten mellan de vinnande spelarna. Variant bingo spelas med tre stycken bingobrickor i fem omgångar där varje omgång har en vinnare.

Andra spel

På Cailber Bingo kan du utöver bingo också spela slots, blackjack, Stud Poker, keno, skraplotter och video poker.

Chattspel

Caliber Bingo marknadsför sig som Sveriges roligaste bingosajt och det kan mycket väl stämma då de erbjuder mycket roliga chattspel vid sidan av bingo. Bingovärdarna bestämmer vilka olika chattspel som spelas.

Insättnings och uttags möjligheter

Visa, Mastercard, Maestro, Banköverföring, Payson (endast uttag), Neteller, Ewire

Kundservice

Telefon 0200- 884506 dygnet runt.
Email: kundsupport@bingoresponse.com

Gå till Caliber Bingo