Maria Bingo Recension

Maria Bingo är en mycket populär bingosajt och har snabbt blivit hem för många svenska bingospelare. Maria Bingo startade 2006 och de erbjuder allt du kan önska dig som bingospelare. Maria Bingo ger alla nya spelare 200% bonus på första insättning upp till 1000 kr! Dessutom får du 50 kr i gratis bingopengar och 20 freespins när du registrerar dig. Efter första insättningen bjuder de på 80 extra gratissnurr. Till skillnad från Svenska Spel som har en återbetalning på 35% – 50% så har MariaBingo ca 90% i återbetalade vinster! Just nu får alla nya spelare som registrerar sig på Maria Bingo 50kr gratis att spela för. Maria Bingo erbjuder spel som passar alla, de erbjuder chatt på en rad olika språk hela dagarna och support på svenska. Man kan spela direkt i webbläsaren och behöver inte ladda ner något program, det är enkelt och användarvänligt!

Registrera ett konto, klicka här

Maria Bingo bonuserbjudanden

Maria Bingo erbjuder 200% i insättningsbonus på din första insättning upp till 1000kr. Bonusen kommer in på ditt konto automatiskt efter att du har gjort din första insättning. De erbjuder även en gratis bingo bonus på 50kr till alla nya spelare. Notera att det inte går inte att ta ut bonusenpengarna men vinsten från bonuspengarna går att ta ut. Maria erbjuder även freespins till nya spelare.

Omsättningskrav

Det finns inga omsättningskrav hos Maria Bingo eftersom du inte kan ta ut bonuspengarna. Du kan dock ta ut vinster från bonuspengar efter att du gjort din första insättning.

Bingospel som erbjuds på Maria Bingo

På Maria Bingo spelas skandinavisk bingo med 75 nummer. Det är det bingospel som traditionellt har spelats i Sverige, Norge, Danmark. Spelen inkluderar VariantBingo, NovaBingo, Superjackpott, JP60, FrukostBingo, LunchBingo, MidnattsBingo, Mini m.fl.

Andra spel

Utöver bingospel erbjuder Maria Bingo skraplotter, slots och spännande casinospel. Det finns något för alla hos MariaBingo, även mobilspelarna.

Insättnings och uttags möjligheter

Visa, Mastercard, Maestro, Banköverföring, Payson (endast uttag), Neteller, Ewire

Kundservice

Telefonsupport: kl 08-24
Telefon: 0200 – 580 240
Email: kundtjanst@mariabingo.com
Internt supportsystem via webbsidan
Live chat

Sammanfattning

Vi ger Maria Bingo högsta betyg. Bolaget ägs av Unibet och är licensierat på Malta. Du får snabb mailsupport och det finns bingovärdar som står till tjänst om du behöver hjälp. Ett stort plus är att de har andra spel än bingo för de som önskar lite omväxling. Du kan också kolla in Maria´s spännande kalender med erbjudanden och kampanjer eller spana in alla som vinner i realtid och hur mycket de vunnit.

Gå till Mara Bingo